Blog

Na trh prichádza skvost slovenskej produkcie

Za výskumom a výrobou slovenskej značky Oxy water® stojí Julianna Hložek Grmannová, ktorá pred rokmi prekonala onkologické ochorenie. Práve vtedy si naštudovala prácu Dr. Otta Wartburga, nositeľa Nobelovej ceny za výskum rakoviny, ktorý tvrdí, že zhubnej chorobe sa nedarí existovať v dostatočne okysličenom prostredí. Postupom času, tak prišla myšlienka, priniesť na trh kyslík vo forme „take away“.

V špeciálne vyrobenej plechovke preto na trh prináša revolučný nápoj Oxy water®, ktorý obsahuje 90 mg kyslíka na liter. Vlastníkom patentu je česká firma Oxylife, vyrábajúca slovenský produkt Oxywater®. Patentovaný nápoj má hneď niekoľko prevratných účinkov na ľudské zdravie.

Kohútiková voda má obsah kyslíka 7- 9 mg/l, pričom kyslíková voda Oxywater má kyslíka 10x viac, až 90mg na liter. Neochutený variant sa dá použiť aj zvonka ako omladzujúce, protizápalové tonikum. Jej výhodou je, že neobsahuje cukor, sladidlá, kofeín, taurín ani konzervanty.

„Doktor Oto Warburg dokázal, že onkologické bunky, ktoré vznikajú každú sekundu v každom z nás, nemôžu prosperovať v dostatočne okysličenom prostredí. Zrodenie Oxy water® je výsledkom výzvy, ako dostať 90 mg kyslíka do vody. Nie menej, no nie viac. Čerstvú, okysličenú vodu, ktorá je zdravotne neškodná, môžete vziať do auta, objednať v reštaurácii, vypiť ju ku káve alebo pri športe,“ hovorí Julianna Hložek Grmannová.

Zdroj: https://www.bezlepku.sk/2015/11/19/na-trh-prichadza-skvost-slovenskej-produkcie-revolucny-napoj-oxy-water/

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.